Vi søger en IT systemkonsulent

Brænder du for hybride cloud-løsninger, IT-infrastruktur og kunderådgivning – så har vi jobbet til dig

  • Teknisk ansvarlig for en række af vores IT-kunder
  • Udviklingsmuligheder som IT-systemkonsulent

Til robust IT-virksomhed i fremgang søges en erfaren IT-systemkonsulent, der vil være med til at arbejde for virksomhedens vækst og videre udvikling med afsæt i en veldefineret kundemålgruppe.

Du skal have dybdegående erfaring med Microsoft servere, Office365, drift, netværk/infrastruktur, IT-sikkerhed og fejlfinding.

Du skal fungere som konsulent og rådgiver over for en række udvalgte kunder. Du tager dig selvstændigt af både opgaver, projekter og drift. Du får et tæt samarbejde med de øvrige IT-systemkonsulenter samt vores helpdesk med dygtige IT-supportere. Der vil være kundekontakt i form af konsulentbesøg, fjernopkobling og via telefon og mail, så det er vigtigt at du trives med det.

Primære arbejdsopgaver:

  • Konsulentassistance som IT-systemkonsulent
  • ”IT-chef”- funktionen overfor vores kunder
  • Projekter med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, netværk, sikkerhed

Røsfeld IT tilbyder dig:

At blive en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får ansvar. Du bliver hørt, og der er kort vej til beslutningerne. Du vil møde velordnede forhold og kompetente kollegaer, som støtter dig i dit arbejde. Jobbet indebærer særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du tilbydes naturligvis en god fast gage samt pension og sundhedssikring.

Vores forventninger til dig:

Du kommer fra en lignende stilling, hvor du har opbygget solid faglig viden. Du er struktureret og samarbejdsorienteret, og du følger dine opgaver til dørs. Du kan kommunikere kort og præcist på dansk og engelsk. Du har let ved at sætte ind i nye ting, og har en veludviklet analytisk sans. Du er vant til at have dine egne faste kunder som konsulent eller teknisk ansvarlig.

Spørgsmål og ansøgningsprocedure

Starttidspunkt: 1. september 2017 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: 17. juli 2017. Vi indkalder løbende til samtaler.

Arbejdssted: Aarhus (Egå) og ude ved kunderne i Østjylland.

Send din ansøgning og CV til Kim Bonde, mail: kb@rit.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulentchef Kim Bonde på telefon 20892463 eller adm. direktør Mads Møller Pedersen på telefon 40882230.

Om Røsfeld IT A/S

Røsfeld IT frigør tid inden for IT og print – tid som kunderne i stedet kan bruge på at fokusere på egen kerneforretning. Vi sikrer, at IT og print bare virker, så kunderne kan opnå større effektivitet og løbende driftbesparelser. I samspillet mellem IT og print kompetencerne går vi efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er IT-samarbejdspartner for professionelle organisationer med hvem, vi har tætte og faste kundeforhold. Derfor er vores strategi at give god kundeservice og fokusere på drift, service, ydelser og produkter indenfor IT og print. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige, at ”IT og print bare skal virke” – og kan overlade resten til os. Røsfeld IT A/S har 21 ansatte. Selskabet har AAA-kreditrating og er ejet af solide Røsfeld Holding ApS som også ejer søsterselskabet Røsfeld A/S. Se mere om Røsfeld IT på www.rit.dk