Microsoft

Vi baserer vores kompetence og løsninger på software fra Microsoft. Vi har et tæt samarbejde med Microsoft og vores medarbejdere er højt certificerede indenfor de nyeste Microsoft teknologier. Partner systemer fungere således, at man fokuserer på udvalgte kompetenceområder, som også afspejles i de partner-logoer vi får tildelt. Vores fokus ligger på IT-infrastruktur samt server-og cloudløsninger med alt hvad det indebærer.

Røsfeld IT er Citrix Partner Silver Solution Advisor

Citrix

Vi har Citrix CCA og Citrix CSS certificeringerne. Røsfeld IT kan rådgive om fordele og ulemper ved central afvikling af programmer og valg af MS Terminal Server kontra Citrix samt installation og trimning af Citrix servere og serverfarme.

Cisco

Som Cisco Partner er vi veluddannede i Cisco’s produkter og dermed 100% kvalificerede til at integrere, kontrollere og optimere Cisco’s løsninger med Cisco selv i ryggen.

Røsfeld IT ERP, CRM og CMS partnerskaber

ERP, CRM og CMS

Vi har faste samarbejdspartnere indenfor bl.a. NAV, AX, C5, e-Conomic, CRM og diverse CMS-systemer og software-udvikling.

Røsfeld IT er WatchGuard Partner

WatchGuard

Indenfor netværk har vi speciale i Watchguard som vi har mange års gode erfaringer med. Vi har status af Watchguard Expert Partner.

Røsfeld IT er HostNordic Partner

HostNordic

HostNordic har det topsikrede hostingcenter, som vi benytter med Røsfeld IT Hosting. HostNordic er udnævnt til årets Microsoft Hosting Partner.

Røsfeld IT er FrontSafe Partner

HP

Hos Røsfeld IT har vores konsulenter specialiseringer og certificeringer på tværs af HP’s brede produktportefølje og intern adgang til HP mht. hurtig kunde-support og konkurrencedygtige priser.

Røsfeld IT er HP Preferred Partner

Front-Safe

Front-Safe har det topsikrede hostingcenter, som vi benytter med Røsfeld IT Remote Backup. Front-Safe er udnævnt til årets IBM Cloud Partner.

Røsfeld IT er Lenovo Business Partner

Lenovo

Som Lenovo Business Partner er vi i stand til at rådgive om, sælge og installere Lenovos kvalitetsprodukter til erhvervslivet.

Røsfeld IT er medlem af IT-forum

it-forum

it-forum er et vidensnetværk for it-interesserede virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i Regionen. Netværket har lokalafdelinger fordelt over hele regionen.