Vil du arbejde med de nyeste IT-teknologier og være IT-ansvarlig for faste kunder?

Som IT-systemkonsulent fungerer du som rådgiver og er teknisk ansvarlig for en række faste kunder inden for mange forskellige brancher.

Du får en varieret hverdag med et bredt samarbejde med kunder, øvrige IT-konsulenter og vores helpdesk og support. Du er ansvarlig for alt mellem rådgivning, design, opdateringer, fejlfinding og udskiftning af IT-setups.

Vi tilbyder ordnede forhold med en god fast løn, pension og sundhedssikring. Du får gode faglige udviklingsmuligheder gennem videreuddannelse og certificeringer i de områder, du har behov og interesse for.

”I princippet er du “IT-chef” for en række virksomheder. Du giver værdi for kunden, fordi du ikke bare varetager IT-setup’et i én virksomhed, men opbygger erfaringer med mange virksomheder inden for forskellige brancher og teknologier.”
-Adm. direktør, Mads Møller Pedersen

Proaktiv rådgivning til faste kunder

Som konsulent og rådgiver starter du med at danne dig et overblik over kundernes IT-setup og deres behov, så du kan rådgive dem om de mest velegnede løsninger. Det handler om at give god og proaktiv rådgivning: Hvad skal de forholde sig til lige nu og her, og hvad skal de være opmærksomme på i fremtiden?

Det er en udadvendt rolle, hvor du både er meget ude hos kunderne og håndterer kundekontakt gennem fjernopkobling, telefon og mail. Du tager dig både af opgaver, projekter og drift. Det inkluderer:

  • konsulentassistance som IT-systemkonsulent
  • rådgivning omkring serverudstyr, sikkerhed, online-overføring, cloud-platforme, virtualisering etc.
  • projekter med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, netværk og sikkerhed
  • pre-sale møder og konsulentbesøg sammen med vores salgskonsulenter
  • vedligehold af deres systemer og migrering af nye

Træd ind i et topprofessionelt team

Du bliver en del af en virksomhed, der har skabt kontinuerlig vækst de seneste mange år. Det er en virksomhed, hvor du bliver hørt, og der er kort vej til beslutningerne. Vi sidder i et stort, åbent og respektfuldt kontormiljø. Du får kompetente kollegaer, som støtter dig i dit arbejde og professionelle systemer til at hjælpe dig med dokumentation, kalender og tid samt overvågning og server management.

Du kombinerer din tekniske viden med dine evner som konsulent

Vi ser gerne, at du kommer fra en lignende stilling, hvor du har opbygget solid IT-faglig viden. Din baggrund er dog ikke altafgørende, så længe du:

  • har dybdegående erfaring med MS servere, Office365, cloud services, netværk/firewall/infrastruktur, IT-sikkerhed, remote desktop services og fejlfinding
  • er selvstændig vant til at have dine egne faste kunder som konsulent eller teknisk ansvarlig
  • er struktureret, analytisk og samarbejdsorienteret samt følger dine opgaver til dørs
  • kan lide at sætte dig ind i nye tendenser og teknologier
  • kan kommunikere kort og præcist på dansk og engelsk

Interesseret?

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Arbejdssted: Aarhus (Egå) og ude ved kunderne i Jylland.

Send din ansøgning og CV til Mads Møller Pedersen, mail: mmp@rit.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulentchef Kim Bonde på telefon 20892463 eller adm. direktør Mads Møller Pedersen på telefon 40882230.

Om Røsfeld IT A/S

Røsfeld IT frigør tid inden for IT – tid som kunderne i stedet kan bruge på at fokusere på egen kerneforretning. Vi sikrer, at IT og print bare virker, så kunderne kan opnå større effektivitet og løbende driftbesparelser. Vi går efter at skabe markedets bedste værdi for kunden. Vi er IT-samarbejdspartner for professionelle organisationer med hvem, vi har tætte og faste kundeforhold. Derfor er vores strategi at give god kundeservice og fokusere på drift, service, ydelser og produkter indenfor IT. Vi tager IT-ansvaret, så kunderne kan sige, at ”IT og print bare skal virke” – og kan overlade resten til os. Røsfeld IT A/S har 12 ansatte. Selskabet er ejet af solide Røsfeld Holding ApS. Se mere om Røsfeld IT på www.rit.dk