Mobile Print (Connect Key)

Xerox Connect Key

En enkel løsning på et dagligt problem.

Mange små til mellemstore virksomheder har komplicerede Multifunktionsprintere til at stå, men udnytter dem ikke optimalt. Med Xerox® ConnectKey™ bliver udnyttelsen optimal. ConnectKey™ er teknologi, der sørger for, at I som brugere ikke skal tænke over teknologien, men blot på jeres arbejde og de behov I har i forhold til jeres Multifunktionsprinter.

Hvad er ConnectKey™

Xerox® har udviklet et stykke software, der er målrettet mod at optimere dagligdagen for brugere af Multifunktionsprintere. Cloud baserede tjenester bliver nemt en del af hverdagen. Med ConnectKey kan dokumenter scannes direkte f.eks. Office 365, Google Drive eller Evernote.

Multifunktionsprintere med ConnectKey sikrer din data mod malware i samarbejde med McAfee

Du kan fremadrettet fokusere på dine kerneområder og din forretning. Med ConnectKey kan du nemt tilpasse dine printprocesser, så de passer til netop dit behov. Om det er på farten, virtuelt eller i skyen, det er underordnet – du bestemmer.

Fordele:

  • Apple Airprint support – Print fra Apples produkter
  • Xerox Mobile Print
  • Trådløs forbindelse  – Indbygget netværkskort tilsluttes til netværket uden hensynstagen til netværksinfrastruktur
  • Smart scanning – Opret søgbare PDF filer med en eller flere sider, ved hjælp af OCR (optisk tegngenkendelse)
  • Scan til cloud – Scan direkte til cloudtjenester, f.eks. Dropbox, Evernote eller office 365

Skær ned på omkostningerne

Xerox Earth Smart er blot en af de funktioner, som kan hjælpe med at spare i dagligdagen til glæde for miljø såvel som økonomi. Denne funktion giver mulighed for at vælge standardindstillinger, som f.eks. begrænser udskrivning af bannersider og altid printer tosidet.

Der er også mulighed for kontering, der giver et hurtigt og klart overblik over virksomhedens forbrug.

Tag kontrollen

Du har muligheden for at lave detaljerede brugertilladelser og på den måde kan du styre hvilke brugere, der har adgang til forskellige funktioner. Det kan f.eks. være farveprint, der tildeles til marketingafdelingen. Derudover kan du styre tidsrum og hvilke applikationer, der kan bruges.